Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Ibanez Acoustic Day

június 10 @ 17:00 - 20:00

Ibanez Acoustic Day 2018, Marcin Patrzałek, Martina Blazeska és Sándor Nánási közreműködésével!

Az Ibanez szeretettel meghív minden gitárost és zenerajongót, az első ízben megrendezésre kerülő Ibanez Acoustic Day rendezvénysorozatra.

Vegyél részt az Ibanez Guitars, lebilincselően sokoldalú workshopján, ismerd meg legújabb akusztikus gitárjainkat és ragadd meg az esélyt, hogy megnyerd az Ibanez AE315-NT modellt!

A rendezvény minden állomásán három kiemelkedő tudású Ibanez előadó tart bemutatót.
Találkozhattok a 17 éves, szupertehetséges fingerstlye előadóval, a lengyel Marcin Patrzałekkel, aki 15 éves korában megnyerte a “Must be the Music – tylko muzyka” tehetségkutató TV show-t. Videóit több, mint 28 millióan tekintették már meg.

Ott lesz a Berklee diplomás Martina Blazeska Macedóniából, aki most adta ki új albumát, “World on a String” címmel. Dalaiban nagyon komplex témákat és megnyerő refréneket kombinál. Sokat elmond róla, hogy az Ibanez „Thermo Aged“ széria világszerte terjesztett kampányának hivatalos arca.

Végül de nem utolsó sorban a magyar fingerstyle előadó, Nánási Sándor előadását sem érdemes kihagyni, aki gitárját – sodronyhúrokkal kiegészítve – egyben ütőhangszerként is használja, megteremtve ezzel egyedi stílusát és hangzását.

Természetesen mindhárom zenész szívesen válaszol a résztvevők kérdéseire, vonatkozzon az akár a hangszerekre, akár gitártechnikákra.

Az esemény számos csúcspontja közül mindenképpen említésre méltó, hogy egy szerencsés résztvevő megnyerhet egy vadonatúj AE315-NT Ibanez akusztikus gitárt, amit természetesen dedikálnak is az előadók. Minden előadás után, további 3-3 nyertest választunk majd, akik értékes Ibanez kiegészítőkkel gazdagodnak.

A belépés díjtalan!

Részletek

Dátum:
június 10
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény Category:
Honlap:

Szervező

Ifiház/Rocksuli

Helyszín

Ifjúsági Ház Debrecen
Simonffy u. 21
Debrecen, Hajdú Bihar 4025 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06205520065