Rácz Erika, Népi iparművész

Rácz Erika ötvös, népi iparművész, a népművészet ifjú mestere

Ha ékszervásárlásról van szó, a többség főként bolti kínálatból választ. Tény, hogy ez egyszerű megoldás, azonban a kereskedésekben kapható gyűrűk, medálok, karkötők olyan tömegcikkek, amik előállításánál inkább a gyorsaság a fontosabb, mint a minőség. Emiatt előfordulhat, hogy ezek a termékek idő előtt mennek tönkre, ráadásul bármikor szembe jöhetnek az utcán, ez pedig sokakat kifejezetten zavar. Mindezek miatt érdemesebb a kézműves ékszereket választani.

kézműves ékszerek kiemelkedő minőséggel rendelkeznek, hiszen alkotóik minden egyes darabnál óriási figyelmet fordítanak az alapos kidolgozásra. Ezeknek a termékeknek van egy különleges hatásuk, szinte érezhető rajtuk az a gondosság, odafigyelés, amit a művészektől megkapnak. A kézműves ékszerek biztosan nem köszönnek vissza sehol sem, hiszen egyedi darabokról van szó, így akik érzékenyek erre, azok számára nem lehet kérdés, hogy ezeket a termékeket válasszák.

Amennyiben Önnek is fontos, hogy egyedi, különleges kiegészítőket viseljen, tekintse meg választékomat! Nálam rengeteg kézzel készített ékszer közül válogathat.

webáruház: www.raczerika.hu

Telefon: 06 30 5425598

E-mail: raczekszer@gmail.com

Cím: Berettyóújfalu 4100, Tompa M. utca 3.