Önkénteskedj a kifutópályán!

Különleges helyszín, különleges élmény önkéntesként is: vegyél részt a debreceni reptéren szervezett futóverseny megrendezésében!

 

Nem mindennapi futóversenyt szervez a Debreceni Nemzetközi Repülőtér. A II. Wizz Air Debrecen Airport Run futóverseny helyszíne a kifutópálya, a célja pedig, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, és hogy a futás egy izgalmakkal, élményekkel teli sport.

A rendezvény lebonyolítását az Új Nemzedék Központ is segíti: önkénteseket várunk, akik segítenek a rendezvény megrendezésében.

Mi lesz a feladatod önkéntesként?

– a parkolóban az autósok segítése, irányítása, útba igazítása
– beléptetés a rendezvény területére, informálás, segítség
– regisztrációs feladatok ellátásában való segítség (pólóosztás, rajtcsomagosztás stb.)
– frissítőosztás a futópályán
– szemétszedés a rendezvény alatt és a végén
– sátor berendezése, kordonrendezésben való segítség
– ruhatár, talált tárgyak rendezése
– kisebb tárgyak mozgatása, szállítása

Elsősorban azok jelentkezését várják a szervezők, akiknek jó a kapcsolatteremtő és a kommunikációs készsége, valamint kezdeményezőek és pozitívak. Az önkénteseket ingyen a helyszínre visszük, ahol egész napos ellátást kapnak. Az önkéntesek két alkalommal elméleti képzésen vesznek részt az esemény előtt, és terepbejárásra is elviszik őket a reptérre.

És hogy miért éri meg ez neked?

Amellett, hogy a munkáddal lehetővé teszed egy szuper esemény létrejöttét, tapasztalatot is szerzel az ilyen típusú rendezvények szervezésében, lebonyolításában. Közben pedig testközelből ismerheted meg egy reptér működését, és egy karriernapon is részt vehetsz a repülőtér szervezésében. És természetesen iskolai közösségi szolgálatként is igazoljuk a részvételed, ha szeretnéd.

• Helyszín: Debreceni Nemzetközi Repülőtér
• Időpont: 2018. április 22.
• Jelentkezési határidő: 2018. március 22.
• Elméleti képzés: április 6-7. és április 13-14. között egy-egy alkalommal
• Terepbejárás: április 19-21. közöttÉrdeklődni lehet: Grebely-Hák Barbara (grebely.hak.barbara@unp.hu), Galambos Petra (galambos.petra@unp.hu).

Jelentkezni ide kattintva tudtok

forrás: Új Nemzedék