Olasz társalgási klub

Olasz társalgási klub

Parla italiano? Nem? Akkor látogass el hozzánk, az Ifjúsági Házba és tanulj olaszul anyanyelvi tanárok segítségével! Az Ifjúsági Ház „DOLCE” Debreceni Olasz Centruma a Debreceni Egyetem Olasz Tanszékével együttműködve ingyenes ...
II. Magyarul Álmodom pályázat

II. Magyarul Álmodom pályázat

A Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. Pályázatot hirdet “Magyarul álmodom” címmel. A pályázat tárgya: A pályázat keretében hívjuk és várjuk azokat a fiatalokat, akik a magyar kultúra ápolásában alkotó módon ...
Hetedhét határontúl nemzetközi ifjúsági csereprogram

Hetedhét határontúl nemzetközi ifjúsági csereprogram

Hetedhét határon túl címmel egy 10 napos nemzetközi ifjúsági csereprogram valósult meg romániai és magyar fiatalok bevonásával a debreceni Ifjúsági Házban. A csere során különböző drámapedagógia módszerek segítségével és improvizációs ...

Köszöntő

Az Ifjúsági Ház 2011 szeptemberében nyitotta meg kapuit Debrecen belvárosában, ahol elsősorban a gyermekek, az ifjúság és a fiatal családok számára kínálunk kulturális és szabadidős programokat, szolgáltatásokat.

Kiemelt feladatunknak tartjuk a különböző fiatalos kezdeményezések bemutatását, teret adunk a tehetség fejlesztésnek, támogatjuk a fiatalok, a fiatal családok szabadidő eltöltését.

Színes, fiatalos tereink barátságos helyszínt biztosítanak mindenki számára, kicsiktől nagyokig.

Az Ifiház számokban

rendezvény zajlott az Ifiházban 2019-ben.

látogatót fogadtunk a 2019-es esztendőben.

szervezet, öntevékeny csoport használja tereinket.

Szolgáltatások

#SPORT #SZABADIDŐ #FREEWIFI
Csocsó, ping-pong, darts, ingyen wifi, valamint kávézó, kiállító- és zenei élménytér, próbaterem, táncterem, koncertterem, pince klub, mind-mind megtalálható ebben a fiatalok számára létrehozott környezetben.

#TANÁCSADÁS #EVS
Szakképzett tanácsadóink a következő témakörökben állnak rendelkezésetekre: pályaválasztás, Európai Önkéntes Szolgálat (EVS).

#BULI
Ha egy saját programot szeretnél szervezni, melyhez egy jól felszerelt térre van szükséged, itt erre is van lehetőséged. Szeretnéd a születésnapodat, névnapodat barátaiddal, osztálytársaiddal együtt ünnepelni? Keress minket!

#KONFERENCIA #KÉPZÉS
Közösségi tereink méltó környezetet biztosítanak szakmai konferenciák és kulturális rendezvények számára, valamint alkalmasak és bérbe vehetők képzések, workshopok megrendezésére.

#ÖNTEVÉKENYCSOPORTOK #TRÉNING
Az Ifiház lehetőséget nyújt, hogy a már meglévő, illetve a jövőben alakuló csoportok, szervezetek összejöveteleket, különböző programokat valósítsanak meg.

#CLUBAKUSZTIK #GALÉRIA21
Szeretsz alkotni vagy zenélni, és már csak a közönség hiányzik? Akkor legújabb kezdeményezéseink neked szólnak. Kéthetente más-más előadóknak és művészpalántáknak adunk lehetőséget, hogy kipróbálják magukat.